Batman vs. Superman: Vrátí se Christian Bale do role Temného rytíře?

Christian Bale

Christian Bale už několikrát v minulosti prohlásil, že kapitolu Batman uzavírá po třetím Batmanovi Christophera Nolana. Návrat by prý snad zvážil jen tehdy, pokud by se do Gothamu vrátil i právě režisér Nolan. Ten ovšem svého oblíbeného komiksového hrdinu už vyždímal na maximum a tak uzavřel vrátka i pro comeback Christiana Balea. Některé zdroje ale uvádí, že Warneři mají o svého Temného rytíře Balea neskutečný zájem, zvlášť, když se v roce 2015 podívá do kin Batman vs. Superman v režii Zacka Snydera, který letos vzkříšil zašlou slávu Muže z oceli.

Christian Bale
Christian Bale

Řeč je o vydavatelích elektronické knížky, která vychází už za pár dní. Nese název Beyond Batman: The Unauthorized True Story of Christian Bale and His Dark Knight Dilemma a její autoři tvrdí, že Warner Bros. začali vyjednávat s Christianem Balem o návratu k roli Batmana. Jsou prý ochotni Baleovi zaplatit 50 milionů dolarů. Existuje tedy určitá šance, že by Nolanův Batman byl přeci jen součástí budoucí Justice League?

V několika posledních dnes se rovněž spekulovalo o obsazení Scotta Adkinse. Jestli to nakonec bude on nebo někdo ze seznamu adeptů, které jsme nedávno vyvěsili na webu, o tom můžeme jenom diskutovat. Stejné klepy poukazovaly i na jméno Bryan Cranston, tedy hvězdu Breaking Bad, která by se prý nebránila roli Lexe Luthora. Ten totiž s největší pravděpodobností bude záporákem v Batman vs. Superman. Před měsícem se o Luthorovi hovořilo i v souvislosti s Markem Strongem.

Bryan Cranston
Bryan Cranston

Brali byste návrat Christiana Balea všemi deseti nebo je na čase, aby bylo žezlo předáno někomu dalšímu? Mohl by vůbec Nolanův Batman zapadnout do světa nového Supermana Zacka Snydera?