Batman vs. Superman: Ben Affleck je Temný rytíř!

Ben Affleck

Po záplavě spekulací, ve kterých se objevovalo jedno zvučné jméno za druhým, se konečně Warneři rozhodli světu vytroubit, kdo si zahraje nového Batmana v pokračování Muže z oceli (Batman vs. Superman). Připravte se tedy na to, že právě Ben Affleck bude tím představitelem, kterého v nadcházejících letech budeme nejvíce spojovat s městem Gotham. Kromě dvojky Muže z oceli ho totiž uvidíme v Justice League a dost možná i v některé sólovce, kterou DC Comics do několika let určitě plánují.

Ben Affleck
Ben Affleck

Ben Affleck si po Daredevillovi z roku 2003 střihne dalšího superhrdinu a stane se tak šestým filmovým netopýrem (Adam West, Michael Keaton, Val Kilmer, George Clooney a Christian Bale). Podle slov režiséra Zacka Snydera nás čeká Batman, kterého jsme doposud nepoznali. Také se nemusíme obávat, že bychom v „Muži z oceli 2“ viděli Batmanův zrod, jako tomu například bylo v Nolanově Batman začíná.

Batman vs. Superman
Batman vs. Superman

V oficiální tiskové zprávě se v podstatě objevily informace, které už známe. Třebo to, že Muž z oceli vydělal celosvětově 650 milionů dolarů a číslo jde pořád nahoru. Také byla potvrzena účast Amy Adams, Laurence Fishburnea, Diane Lane a pochopitelně Supermana Henryho Cavilla. Také se nezapomnělo na Affleckův režijní úspěch v podobě Arga, které talentovanému režisérovi vyneslo zlatou oscarovou sošku. Snímek v současné době píše David S. Goyer a režírovat bude pochopitelně Zack Snyder. O návratu producenta Christophera Nolana zde nepadlo ani slovo, nicméně natáčení startuje v roce 2014 a snímek v kinech uvidíme s největší pravděpodobností 17. července 2015.

Jak jste spokojeni s výběrem Bena Afflecka? Bude skvělým Batmanem? Dejte nám vědět v komentářích.