Rozjezd #14: Od parodie Pacific Rimu k slavným parťákům za volanty

Pondělní rozjezd #14 opět přistál v záložce své rubriky NaFilmu.cz a s ním dalších nových a zábavných deset kousků. Zprvu si zarapujeme u Pacific Rimu, zastavíme se na pařbě superhrdinů a také zjistíme, že Mocný vládce Oz má až mnoho podobného s Armádou temnot. Své slovo dostane dvakrát i Wolverine, Muž z oceli předvede svůj „alternativní“ konec a zrekapitulujeme si Blade Runner v 60vteřinách. Připraveno je i něco o dvojce G.I. Joe, trojce Mužů v černém a nakonec se skvěle pobavíme u sestřihu za volantem.

Pacific Rim Rap Parody

Že by nová éra filmových trailerů? To sice ne, ale zkuste si představit, kdyby ochutnávky z letních blocbusterů lákaly tak trochu jiným hudebním doprovodem, třeba rapem. Ve skutečnosti si ale tvůrci tohoto videa tak trochu dělají z novinky Guillerma del Tora srandu.

httpv://youtu.be/5xAuy22HdHY

Kocovina superhrdinů

S velkou párty přichází i velká zodpovědnost. To ale některým slavným superhrdinům moc neříká a tak mrkněte sami, jaké zděšení čeká na komiksové postavy, když to jeden den v týdnu trochu přepísknou. Chudáci Joker a spol.

httpv://youtu.be/OOWAUAWy7rs

Mocný vládce Oz je Armáda temnot

Sam Raimi je skvělý filmový tvůrce. Když se ale podrobně podíváme na jeho pohádkovou novinku, zjistíme, že má až příliš společného s klasikou Armáda temnot.

httpv://youtu.be/x7RrJWJCUcw

Upřímný trailer – X-Men Origins: Wolverine

Klasikou našeho rozjezdu jsou i upřímné trailery. Ten nejnovější patří nejoblíbenějšímu X-Menovi – Wolverinovi. Jak si tedy Hugh Jackman vede podle tvůrců, kteří nemají slitování s ničím a nikým?

httpv://youtu.be/PA576VinXT0

Jak měl skončit Muž z oceli?

Nového Supermana Zacka Snydera mnoho z nás považujeme za vůbec nejlépe zfilmovaného vetřelce z Kryptonu. To ovšem nebrání tomu, abychom se podívali, jak naprosto jednoduše mohl Muž z oceli zakončit svůj restart a zachránit naprosto všechny v ulicích Metropolis.

httpv://youtu.be/CjSNLmb0Ndw

Jak se dělají Wolverinovy drápy?

Wolverine už klepe na dveře a proto Upřimný trailer není jediným kouskem, který slavnému X-Menovi náleží. Svůj prostor dostává i člověk, který na tvorbě ikonických drápech „Rosomáka“ strávil několik hodin.

httpv://youtu.be/5Zs92eCn11k

Blade Runner v 60vteřinách

Od těchto tvůrců jsme již v minulosti několik povedených videí zveřejnili. Pro tentokrát sáhli po slavném filmu Ridleyho Scotta a výsledek opět není úplně k zahození.

httpv://youtu.be/7ILbDz7tTqU

G.I. Joe 2: Odveta jako 8bitová pařba

Minule to byl skvěle převedený Star Trek, dnes si nenechte ujít dvojku tupého blockbusteru G.I. Joe. Pařbu si ale pochopitelně užijí jen ti, kteří už akční snímek nastudovali v kině nebo v pohodlí svého obýváku.

httpv://youtu.be/sFvU2cyoY_4

Všechno špatné u Mužů v černém 3

Rozporuplné pokračování sci-fi komedie Mužů v černém máme už nějaký ten pátek za sebou a tak přichází i jedno shrnovací video, ve kterém se pozorně podíváme, co všechno tak trochu v bijáku nedává smysl. A zase toho není málo…

httpv://youtu.be/rsh24i0wQcU

Slavné dvojky za volantem

Rozjezd 13 zakončujeme těmi nejslavnějšími záběry na filmové parťáky, kteří ve svých snímcích strávili nějaký ten čas za volantem. Úžasné je sledovat, jak kameramani vždy snímají naprosto stejnými záběry ;-).