Podcast #6: Ex post aneb co jsme nestihli

Avengers 2 v roce 2015

Je to jen pár dní od vydání pátého dílu podcastu a už je tady další. Nebyl to náš záměr, ale nakonec jsme se rozhodli jej pustit ven.

Avengers 2 v roce 2015
Avengers 2 v roce 2015

Přibližně před 14-ti dny, jsme nahráli tento podcast, ale nedokončili jsme jej a tak čekal na zpracování. Mezitím jsme nahráli nový, který byl pro nás větší prioritou. Byl to právě Podcast #5. Vzhledem k tomu, že začal ztrácet na aktuálnosti a zároveň ho nepovažujeme za zrovna nejlepší, chtěli jsme jej vynechat a zapomenout na něj. Ale nakonec jsme se s Mikem rozhodli, že ho zveřejníme a doufáme, že se někomu líbit bude.

Podcast, který měl mít původně číslo pět, ale vychází jako šestka, jsme zaměřili na novinky ze světa Marvelu a DC Comics, Terminátora a nového Riddicka. V druhé půli pak na UFO snímky, speciálně pak na Den nezávislosti 2. Ten by se měl do našich kin dostat někdy v roce 2015. Omluvte tedy již prošlé novinky a příjemný poslech.

Další díl plánujeme na tento víkend a přineseme Vám v něm čerstvé dojmy z Pacific Rimu, na který se s Mikem ve čtvrtek chystáme.