Mutanti se rozrostou o další skupinu

Mutanti jsou pod křídly Foxů, kteří se o tuhle značku náležitě starají. Původní trilogie byla super, First Class byla skvělá a zatím jediným krokem vedle byl mdlý origin Wolverina, který si doufejme, zlepší svojí reputaci druhým pokusem už  25. července. Film X-men: Days of  Future Past by měl vtrhnout do kin příští rok a studio už samozřejmě pracuje na dalších nápadech, jak tohle universum rozšířit.

X-Force
X-Force

Dost pravděpodobně by se mělo jednat o skupinu X-Force, což je v podstatě drsnější a krvavější verze klasických X-Menů. Zakládajícím členem je Cable, syn Cyclopse. Z mutantů, které jsme mohli vidět v kinech, byl součástí party občas i Wolverine nebo Colossus. Mezi ty méně známě, ale dost zajímavé mutanty, kteří se ve skupině vyskytovali, patří například Domino, která dokáže manipulovat s pravděpodobností tak, aby se obrátila v její prospěch.

Na scénáři údajně pracuje Jeff Wadlow, který režíroval třeba pokračování Kick-Ass a rád by režíroval právě i X-Force. Zda se k režijní stoličce dostane nebo ne, se ještě uvidí, každopádně více o plánech se světem X-menů se určitě dozvíme na Comic-Conu v San Diegu, který už je prakticky za dveřmi.