Gosling a Efron jako nová generace Jediů ve Star Wars VII?

Ryan Gosling a Zack Efron

Už jsme si mysleli, že nás po oznámeních na Comic-Conu čeká okurkové období, ve kterém se budou studia a různí internetoví insideři jen smutně dívat na pravdy vzešlé na světlo světa v San Diegu. U Disneyho si chtěli se svým senzačním odhalením počkat až na výstavu D23, která se bude odehrávat na začátku srpna v Anaheimu. Web Latino-review ale sebral chlápkům okolo Mickeyho Mouse jejich tajnůstkářské nadšení a šokoval fanoušky zprávou, že se v pokračování nejznámější vesmírné ságy objeví muzikant ze střední Zac Efron a v poslední době protěžovaný Ryan Gosling.

Ryan Gosling a Zack Efron
Ryan Gosling a Zack Efron

Oba herci mají s působením u Disneyho své zkušenosti. Efron si zazpíval ve třech dílech slátaniny Muzikál ze střední a Gosling jako malý účinkoval v dětském televizním pořadu The Mickey Mouse Club jako jeden ze střídajících se myšketýrů. Není jisté, koho by oba herci měli hrát, ale zmíněný zdroj má informace, které napovídají obsazení Efrona jako syna Hana Sola a Goslinga jako syna Lukea Skywalkera. Hvězda Driveu je už patřičně prověřená jako schopný a charismatický herec, zato Efron si musí úctu publika ještě zasloužit a zbavit se nálepky teen idolu.

Vtípek z doby, kdy Disney zakoupilo LucasFilm
Vtípek z doby, kdy Disney zakoupilo LucasFilm

Ironií je, že o obsazení Zaca Efrona do nových Star Wars mnoho fanoušků na internetu vtipkovalo ve spojení s Disneyho akvizicí Lucasfilmu. Snad nás může těšit skutečnost, že jeho postava bude skutečným synem svého otce a tak se od něj příliš dramatického talentu očekávat nebude. Připomeňme ještě, že tato informace není první zprávou ze světa Star Wars od webu Latino-review. V nedávné minulosti informovali o snahách Disneyho přilákat do filmu Leonarda DiCapria, který nakonec roli odmítl kvůli působení ve snímku Robotech. Je to pro vás dobrá nebo špatná zpráva? Dejte nám vědět v komentářích.