Rozjezd #9: Od Muže z oceli k soundtracku Hry o trůny

Devátý rozjezd patří Supermanovi. Dnes totiž dostává prostor Superman Richarda Donnera, Superman 4, o kterém by se dalo debatovat do nekonečna i Muž z oceli, tedy současný filmový Superman Zacka Snydera. Tomu fanoušci vymysleli závěrečnou scénu po titulcích. Máme tu i Batmana, který se objeví ve slavných filmech, parádní kraťas s perfektními efekty, jednu kampaň proti alkoholu a nakonec i předělávku soundtracku Hry o trůny.

Všechno špatné u Supermana z roku 1978

Superman Richarda Donnera je pro mnohé stále tím nejlepším zfilmovaným Supermanem vůbec. Stala se z něj klasika, která v očích fanoušků nejslavnějšího superhrdiny nestárne. Přesto se autoři videí, kteří hledají všechny nesmysly a hlouposti nedávající smysl, pustili právě do této klasiky z roku 1978.

httpv://youtu.be/M8dDb39MtpI

Batman v jiných filmech #2

Jak by to vypadalo, kdyby Batman vystupoval v jiných filmech? Co kdyby zabral místo Harrymu Potterovi nebo si zahrál po boku Bruce Willise v Šestém smyslu? Na to odpoví následující video, které je pokračováním hitu z března tohoto roku. První část přehrajete zde.

httpv://youtu.be/FVi7n-6txcg

Jak vycvičit svého robota?

I dnes dáváme prostor jednomu skvělému kraťasu, který se tak trochu inspiroval filmem z minulého předminulého roku – Ocelovou pěstí. Přesto je zde vidět, že si někdo dal opravdu na svém počinu záležet a výsledek je toho důkazem.

httpv://youtu.be/fljBQke0bAo

Alkohol za volant nepatří

Máme tu i hodně drsnou kampaň proti alkoholu za volantem. Možná jste o ní už slyšeli, protože byla k vidění snad ve všech médiích v uplynulém týdnu. Přesto si její originalitu můžete vychutnat i tomto Rozjezdu.

httpv://youtu.be/TADO4LG29bs

Upřímný trailer – Superman 4

Je tady vůbec někdo, kdo čtvrtého Supermana s Christopherem Reevem viděl? Jednoznačně nejhorší díl celé série se překvapivě dočkal svého upřímného traileru. Co tedy jeho tvůrci všechno nevychytali a co divákům maluje úsměv na tváři?

httpv://youtu.be/QWNqbqcV4dU

Co uvidíme po titulcích Muže z oceli?

Nebojte, jde o takový menší joke, podle kterého nás na úplném konci nového Supermana čeká střetnutí Supermana a Batmana. Ten přichází s prosbou, aby se jeho kolega v červené pláštěnce přidal do Justice League. Jak ale sami uvidíte, hrdina z Kryptonu zrovna moc nechápe, o co vlastně jde…

httpv://youtu.be/R15jZNfrjAk

Cosplay Piano – Hra o trůny

Čtvrté pokračování Cosplay Piano patří v současnosti snad nejpopulárnějšímu seriálu vůbec. Jak sami autoři uvádí, The Song of Ice and Fire uslyšíte tak, jako nikdy předtím. A pokud se vám tito úžasní hudebníci zamlouvají, nepřehlédněte jejich předešlá videa, ve kterých například uslyšíte soundtrack ze Supermana či z Walking Dead.

httpv://youtu.be/hplyu6JTJA8