Rozjezd #8: Od Hry o trůny k muzikálovému Facebooku

Dnes je opět připraveno několik zábavných videí. Hlavní slovo ale dostává Hra o trůny, která nejdříve předvede skvělou hudební vložku, následně nás pobaví svou devátou epizodou třetí série. Připraveno je i suprové taneční číslo marveláckého Thora, čeká nás i Avatar… vlastně Poslední vládce větru a jeho nejnovější upoutávka. Následuje něco o Supermanovi a cenzurovaný kraťas. Vše zakončíme Muzikálovým Facebookem.

Narozeninová párty Game of Thrones

Hra o trůny v dnešním rozjedu dostane hodně prostoru. Jako první tu máme skvělý hudební klip, ve kterém se v rapovém battlu utkávají všechny rody, které soupeří o trůn. Tohle snad ani nejde nijak popsat, tohle musíte vidět sami.

httpv://youtu.be/xbEhByk4Icg

Zacvičte si s Thorem

Už jste slyšeli o Prancercising? Jde o takovou originální tanečně fitnessovou záležitost, se kterou přišla obdivuhodná žena Joanna Rohrback. A vypadá to, že inspirovala i oblíbenou postavou z Marvelu, Thora. Originální video, které se téměř stává hitem internetu, naleznete zde. Thorovu kreaci následně pod tímto textem.

httpv://youtu.be/QtuxaEcaYuQ

Upřímný trailer: Poslední vládce větru

S M. Night Shyamalanem to jde od deseti k pěti. Všimli si toho i tvůrci Honest Trailerů, kteří si právě tentokrát posvítili na Posledního vládce větru, který byl snad ve všech ohledech mizerný. Ne, že by si honesťáci nedělali srandu i z filmových pecek, tady ale jde o svatou pravdu.

httpv://youtu.be/H3VnQE3qXHE

Reakce na Game of Thrones – Red Wedding

Teď by měli přeskočit jinam všichni ti, kteří ještě neviděli předposlední díl třetí série tohoto seriálu. Na Youtube totiž byly zveřejněny reakce všech diváků, kteří byly u této epizody natáčeni skrytou kamerou. Tu nejspíše narafičili čtenáři, kteří Red Wedding znali dost dobře z knižní předlohy.

httpv://youtu.be/78juOpTM3tE

Pokoj 427

Sotva se mladý pár ubytoval v hotelu, začíná zjišťovat, že v pokoji 427 něco nehraje. Jde totiž o speciální cenzurovaný pokoj, který nepřipustí žádné sprosťárny a už vůbec ne prasečinky.

httpv://youtu.be/UHshuNCPP5U

Vše špatné u Superman se vrací

Superman Bryana Singera spoustu fanoušků zklamal. Proto se teď podíváme, co stojí za tímhle nepochopením ze strany diváků. Jen se připravte, že toho není málo, autoři si připravili šest minut všeho špatného, co u Superman Returns bylo k vidění.

httpv://youtu.be/0oYH8OVseQE

Muzikál Facebook

Parodie na oblíbenou sociální síť tu už byla několikrát. Nyní přichází muzikálová verze, která je jakousi zpívanou ódou právě na Facebook. Jak moc se autorům povedla, to zjistíte zde.

httpv://youtu.be/Y2JhpNbe2Io