Rozjezd #7: Od Temného rytíře k Perníkovému tátovi

Vítejte u sedmého Pondělního rozjedu. Dnes na vás čeká osmička skvělých videí a troufám si říci, že zábavnějších, než kdy předtím. Tak hurá do nich!

Batmanův špatný den

V ulicích Gothamu panuje neklid a Temný rytíř vyráží do akce s pomocníkem Robinem. To ovšem ještě netuší, že tato noc nebude obyčejná. Stručně řečeno, Batman nemá svůj den, jeho kára nestartuje, Robin se chová jako blázen a do toho všeho jedno velmi (ne)povedené cameo, na které Batman nebude vzpomínat v dobrém…

httpv://youtu.be/fe3t_YEh55k

Superman a koule

Takový kraťas jsme tu ještě neměli! O schopnostech Supermana netřeba spekulovat, proto by si z následujícího videa měli vzít ponaučení všichni darebáci.

httpv://youtu.be/desb0W6u80Y

Nechoďte do telefonní budky

Následující sestřih patří těm nejlepším filmovým záběrům, které se odehrávají v telefonní budce. Jak ale sami poznáte, nejlepší je se tomuto vynálezu vyhnout. A poznáte všechny snímky?

httpv://youtu.be/E82XdvNJIaA

Trailer Muže z oceli v Minecraftu

Minecraft také patří k tomu rozšířenějšímu, co v Pondělních rozjezdech s oblibou uvádíme. Dnes přichází na řadu druhý Trailer k Muži z oceli, který se autorovi tohoto videa podařilo neuvěřitelně a obdivuhodně přesně převést do slavné kostičkované podoby. Nechte se přesvědčit sami.

httpv://youtu.be/mQG6F76On-M

Jak měl skončit Iron Man 3

HISHE přináší další skvost ze své dílny, tentokrát si autoři vzali na paškál třetího Iron Mana. Jako vždy poukazují na několik momentů, kdy klidně třetí plecháč z Marvelu mohl skončit. Z toho rovnou ten první a poslední dávají smysl, zbytek je spíš pro zábavu. A jak už asi  tušíte, ukáží se i borci z DC Comics.

httpv://youtu.be/OUYW0JyzydA

Filmová taneční kompilace

Co víc k tomu dodat? Prostě sestřih nejslavnějších filmových tanečních kreací v jenom skvělém videu s doprovodným songem od dua říkající si Daft Punk’s.

httpv://youtu.be/-xSFKnldPQ8

Deadpool žádá o práci

Slavný marvelácký antihrdina navštíví Marvel studio s žádostí o práci. Samozřejmě musí předvést několik svých schopností, ke kterým například patří  nevhodné pózování… Jak ale sami uvidíte, s pracovním pohovorem si opravdu moc hlavu neláme. Dostane nakonec job?

httpv://youtu.be/_9dfAkiSxtQ

Breaking Bad v roce 1995

Předělávky současných seriálových hitů do roku 1995 jsou vždy hodně zábavné. Za vše hovoří i Hra o trůny, která rovněž dostala svou verzi úvodních titulků. Nyní přichází na řadu i Perníkový táta, který patří k tomu nejčastějšímu, čím vás v Pondělním rozjedu zásobujeme.

httpv://youtu.be/ZFjsOZDjnJA