Rozjezd #10: Od zpívajícího Muže z oceli k 8bitovému Star Treku

Jubilejní desátý Pondělní rozjezd právě přistává na vaší obrazovce. Jako každé pondělí, i to dnešní začneme těmi nejzábavnějšími a nejskvělejšími videi, které nějakým způsobem souvisí s filmem. Pro Rozjezd 10 je připraveno devět skvělých lahůdek.

Přes zpívajícího a kresleného Supermana se dostaneme ke Star Wars, hrám na androidu, kraťasu s hřebíkem v hlavní roli, upoutávkám na DC universum, dvěma povedeným kompilacím a vše zakončíme Johnem McClanem a 8bitovým Star Trekem.

Kreslený život Kal-Elův

Nový Superman úspěšně vlétl do kin a tak není žádným překvapením, že fanoušci DC Comics začínají na internetu předvádět své nadšení. Jedním z těchto obdivovatelů je i tvůrce tohoto skvělého videa, ve kterém za pomoci svých kreslících schopností a zpěvu vypráví nejednoduchý život Supermanův.

httpv://youtu.be/OkM0c-ensk8

Darth Vader vrací úder 3

V Rozjezdu s pořadovým číslem 3 jsme představili druhou část seriálu na pokračování, ve které si to světelnými meči rozdávají staří známí z Hvězdných válek. Nyní tedy přichází třetí epizoda, která je rovněž natočena kamerou GoPro a také nabízí vypiplanou choreografickou práci.

httpv://youtu.be/fmR4lhUY59E

Závislý na androidu

Jste majitelem chytrého telefonu? Pak vás určitě dostane tento nový kraťas, ve skutečnosti fiktivní trailer, který je jakousi poctou těm, kteří pro nás a naše kapesní miláčky vyvíjí nejrůznější hry. No ještě řekněte, že jste nikdy na žádné hře nebyli závislí?

httpv://youtu.be/v4Qv26IWyGU

Tohle není o hřebíku!

Další krátký snímek pojednává o ženě, která se snaží svému příteli vysvětlit, že si zrovna prochází těžkým obdobím. Chlápek ovšem nechápe, proč má jeho přítelkyně hřebík v hlavě a tak se zrodí docela zajímavá konverzace :-D.

httpv://youtu.be/-4EDhdAHrOg

Upoutávka na TV stanici od DC Comics

Takhle nějak by to vypadalo, kdyby lidi z DC vlastnili svůj televizní kanál a dělali upoutávky na své seriály. Pochopitelně s hodně velkou mírou nadsázky, to ale neznamená, že na tom něco není…

httpv://youtu.be/yi0axP8RUio

Zombie HeadShoots

Teď přichází na řadu sestřih těch nejlepších záběrů, ve kterých to filmoví i seriáloví zombíci schytávají do kebule. A vyznavači žánru určitě nebudou mít problém poznat všechny filmy.

httpv://youtu.be/j9pqEagXLwk

Rodina Harrisona Forda

Máme tu další kompilaci, tentokrát na téma Harrison Ford a jeho filmové rodiny. Někdo si prostě dal tu práci, aby sestříhal všechny záběry, ve kterých legendární filmový herec mluví jakýmkoliv způsobem o své rodině, manželce, dětech a podobně…

httpv://youtu.be/4-vjbuodBEU

Všechno špatné u Smrtonosné pasti: Opět v akci

Nejnovější Smrtonosná past byla těžkým zklamáním, které se ale tak trochu dalo očekávat, ať už kvůli lidem, kteří byli do projektu zapleteni. Kolik nesmyslů a debility právě poslední Die Hard obsahuje, na to si posvítili autoři videí „Everything Wrong With…“ Kupodivu se vlezli i do sedmi minut :-D.

httpv://youtu.be/tA42PExrg3g

Star Trek jako 8bitová pařba

První Star Trek J.J. Abramse byl jednoduše bomba. Pojďme se teď podívat, kdyby onen film vznikl v době, kdy videohry byly pohyblivé kostičky a tvůrci se rozhodli převést snímek z pláten kin i do počítačové podoby. Celá hra vlastně kopíruje příběh celého filmu a moc dobře se na to kouká!

httpv://youtu.be/xj-KxebLFlQ