Mark Strong jako Lex Luthor?

Man of Steel si spokojeně vydělává (skoro 400 milionů dolarů celosvětově) a pomalu se začíná hovořit o jeho pokračování, které už Snyder pod Warner Bros. připravuje. Zdroj, který má prý blízko v produkci filmu prozradil, že jak studio, tak Snyder chtějí do role Lexe Luthora populárního charismatického Marka Stronga. Mark Strong je skvělý herec, kterého jsme mohli nedávno vidět v Zero Dark Thirty nebo jako Sinestra v komiksovém filmu Green Lantern.

Mark Strong jako Lex Luthor v Muži z oceli 2?
Lex Luthor v Muži z oceli 2?

Nikdo ještě neví, jestli dostal Strong od studia nabídku a neví se ani, zda-li bude hlavním záporákem nebo se ve filmu objeví jako vedlejší postava. Náznaky jsme v kině vidět mohli, dvakrát se objevilo výrazné logo LexCorpu (a pokud mě zrak neklame, tak i logo Wayne Enterprises). Do druhého Man of Steel se vrátí i Henry Cavill a Amy Adams.

David S. Goyer pracuje na první verzi scénáře a znovu pod dohledem Christophera Nolana, avšak ten se nebude filmu věnovat tolik, jako jeho předchůdci, protože teď má plné ruce práce s natáčením vlastního Interstellar.

Zdroj také tvrdí, že pre-produkce by měla začít ještě letos, natáčet by se mělo na začátku roku 2014 a do kin by chtěli Warner Bros. film vypustit ještě tentýž rok.