Hans Zimmer už skládá hudbu k Interstellar

Hans Zimmer

O kvalitách Hanse Zimmera nemusíme nikoho přesvědčovat. Stačí, když se podíváte na jeho profil na Wikipedii a hned vám bude jasné, že tento německý skladatel filmové hudby patří k tomu nejlepšímu, co současný Hollywood nabízí. Proto máme obrovskou radost, že právě Hans Zimmer, autor hudby trilogie o Temném rytíři či sci-fi Počátku, opět složí soundtrack pro svého britského kolegu. Ve skutečnosti už Zimmer něco sepsal, takže práce na filmu Interstellar je v plném proudu.

Hans Zimmer
Hans Zimmer

Hans Zimmer potvrdil svou účast na novém projektu Christophera Nolana před dvěma dny, když v rozhovoru o soundtracku Muže z oceli, který si částečně můžete poslechnout zde, dostal otázku právě na Interstellar. Zimmer nic netajil a prozradil tedy, že pár tónů už sepsal, tudíž na vesmírném sci-fi thrilleru již pracuje.

Letos Zimmerovy tóny uslyšíme i ve westernu Osamělý jezdec, očekávaném závodnickém dramatu Rush, hvězdně obsazeném historickém Twelve Years a Slave i fantasy Winter’s Tale, pochopitelně i v již zmíněném Supermanovi Zacka Snydera. Film Interstellar pak uvidíme v kinech od 6. 11. 2014.