TV Spot #2: Muž z oceli (2013)

Warner Bros. vypustili do televize a především pak na internet druhý televizní spot jejich nejočekávanějšího filmu tohoto roku. Muž z oceli tak během půl minuty zopakoval několik záběrů z dosud posledního traileru a přidal i něco navíc. Spatřit můžeme Zodovu zprávu, jak se dostává k pozemšťanům. Tu zprávu, co před pár týdny kolovala po filmových webech a kde Generál Zod hrozil všem lidem planety Země, pokud mu Kal-Ela nevydáme. Čeká nás i krátký pohled na Faoru a především pak na Clarka Kenta, který sleduje nejspíše něco, co mu trhá srdce.

Muž z oceli přilétá 20. června 2013
Muž z oceli přilétá 20. června 2013

Oproti Spotu jedna tedy příjemné překvápko v podobě nových záběrů. Pochopitelně jich ale tvůrci do půl minuty nemohli vysypat z rukávu mnoho a tak se musíme spokojit i s tím málem, co máme k dispozici.

Nový Superman přilétá do našich kin 20.6.2013. Režíruje Zack Snyder, v hlavních rolích Henry Cavill, Amy Adams, Russell Crowe, Diane Lane, Kevin Costner, Michael Shannon, Antje Traue, Harry Lennix, Christopher Meloni, Julia Ormond, Laurence Fishburne. Soundtrack bude v podání Hanse Zimmera.

httpv://youtu.be/4Wnrse7H7kU