Trailer #3: Muž z oceli (2013)

Do české premiéry nového Supermana zbývá necelý měsíc a Warneři vyvěsili na svých stránkách finální trailer s mnoha novinkami, které jsme dříve neměli možnosti nikde vidět, ani v televizních spotech či krátkých bonusech z natáčení. Trailer s pořadovým číslem tři dává nejvíce prostoru hlavnímu padouchovi filmu – Generálu Zodovi. Ten zde varuje Zemi před vetřelcem, který vypadá stejně jako obyčejný člověk, tím ale Superman samozřejmě není. No a dál už to znáte… Planetu Zemi čekají krušné chvilky, Zod se blíží a nemá rozhodně přátelskou náladu.

Superman Henry Cavill
Superman Henry Cavill

Finální trailer dostává fanoušky opět do varu, jen tentokrát pouhou minutou a tři čtvrtě, což je razantní rozdíl oproti minulé upoutávce, která nabídla divákovi rovnou tři minuty. I tak jde ale o jeden z nejlepších trailerů, které jsme prozatím letos viděli a ani nikterak nezaostává za již zmíněným trailerem dva. Zdá se, že Warneři mají z čeho stříhat a mocný soundtrack Hanse Zimmera nikdy neomrzí.

V hlavních rolích Henry Cavill, Amy Adams, Russell Crowe, Diane Lane, Kevin Costner, Michael Shannon, Antje Traue. Režíruje Zack Snyder.

Jak byste nejnovější trailer k Muži z oceli ohodnotili?

httpv://youtu.be/NlOF03DUoWc