Trailer #1: Metallica Through The Never (2013)

Očekávaný projekt režiséra Nimróda Antala (Predátoři) se konečně představuje první upoutávkou a fanoušci legendární kapely Metallica mohou být zase o něco šťastnější. O samotném filmu jsme již psali v půlce ledna tohoto roku a vesměs se od té doby nic nového o tomto hudebně filmovém projektu neobjevilo.

Metallica v kinech ve 3D
Metallica v kinech ve 3D

Metallica tak zavítá do kin ve 3D a jak tvůrci uvádí, nejlépe si ji vychutnáte v IMAXu. Čekají nás záběry přímo z koncertů, čeká nás dokonce i nějaký vedlejší příběh s mladou vycházející hvězdou v podobě Danea DeHaana, který by ve snímku měl být jakýmsi členem nebo pomocníkem skupiny pospíchající na koncert. Jak ale sami v upoutávce spatříte, chvilička nepozornosti ho bude možná stát život…

Pochopitelně nebudeme ošizeni o skutečné představitele Metallicy – Lars Ulrich, James Hetfield, Kirk Hammett i Robert Trujillo, ty všechny v tomto neobvyklém projektu shledáme. Po Imaginaerum finské skupiny Nightwish se tak v blízké budoucnosti podívá na filmová plátna další světoznámá kapela. V kinech USA od 9. srpna 2013.

httpv://youtu.be/i1f9FPab638