Rozjezd #6: Od Evil Dead k lego Woldemortovi

Start nového týdne začínáme u nás v NaFilmu.cz už šestým pokračováním Pondělního rozjedu. Dnes je pro vás opět připraveno několik super videí, která vám dokáží vyčarovat úsměv na tváři. Dole v komentářích pak čekáme na vaše reakce ;-).

Animovaná pocta Evil Dead

Kultovní hororová série Sama Raimiho inspiruje i dnes mnoho filmových tvůrců. Jen zřídka se ale někdo skutečné klasice přiblíží, za což hovoří fakt, že bychom všechny povedené snímky spočítali na prstech jedné ruky. A tak není nic hezčího, když někdo s talentem vytvoří takovou skvělou animovanou poctu, právě na Lesního Ducha, Smrtelné zlo 2 a Armádu temnot.

httpv://youtu.be/7yhPY9BO_IU

8bitový Iron Man

V kinech sice válí už třetí pokračování jednoho z nejslavnějších Avengerů, to nám ale nebrání, abychom si sérii připomněli od jejího úplného začátku. Zvolíme ale trochu jinou cestu, protože příběh prvního dílu plecháče z Marvelu, nám převypráví retro video ve stylu klasických 8bitových her. A to vše během jedné minuty.

httpv://youtu.be/q82j-7WIZy8

Reakce Conana O’Briena na trailer Muže z oceli

Slavný herec, moderátor a komik, Conan O’Brien, miluje Supermana. Jak sám říká, více, než ostatní superhrdiny. Na tom pochopitelně není nic zvláštního, dokonce i tříminutový trailer, který zrovna spatřil, v něm vyvolává několik zajímavých reakcí. Na jednu stranu jde o nejlepší trailer, co kdy viděl, na tu druhou stále nemůže pochopit, proč má superman zarostlou bradu…

httpv://youtu.be/IJ5DwzVdbWE

Hra o pivo

Skvělou parodii a troufám si říct i originální, přináší vtipálci z Youtube, které najdete pod přezdívkou Comediva. Vše začíná naprosto obyčejným večírkem, dokud ale nedorazí pivo značky Beer of Thrones. To následně v každém vyvolá pocit skutečné Hry o trůny.

httpv://youtu.be/_DwhVGCySkc

Skvělý kraťas Bazilišek

Studentka Amy Thomspon představuje svůj čtvrtý školní projekt. V něm nakreslila opravdu vynikající kraťas, který vychází ze stylu japonské mangy. Abych se obešel bez spoilerů, mrkněte sami a nechte se překvapit.

httpv://youtu.be/qzos_pPlOlI

FOMO: Nový horor se blíží

Jak v CollegeHumore uvádí, není nic horšího, než strávit sobotu naprosto sám. Právě tímto motem se řídí imaginární trailer, na jeden z očekávaných hororů poslední doby. Co všechno tedy musí dívka udělat, aby nebyla o víkendu sama a mohla někde s přáteli pořádně zapařit?

httpv://youtu.be/Ewec1TJ5sKI

Batman: Arkham Origins – Čtyřminutový trailer

V rozjezdu máme rádi i videohry. A protože jsme minulý týdne nestihli novou upoutávku na herní pecku z DC a WB Games vyvěsit v čas, zařazujeme ji do „vysílání“ právě dnes. A jelikož celé čtyři minuty vypadají skvěle, rádi bychom v budoucnu viděli i podobný film, který by se tak mohl vydat jinou cestou, než Nolanova trilogie.

httpv://youtu.be/QqDWx8kfoXo

Lego Woldemort jde nakupovat

Ten, jehož jméno se nesmí vyslovit, si jde zakoupit novou kouzelnickou hůlku, kterou by mohl porazit svého mladšího soupeře. Co se ale stane, když prodavač nemá před lordem žádný respekt a do prodejny vstoupí Albus Brumbál?

httpv://youtu.be/pZ1M4jaJdvg