Pixar připravuje další pokračování úspěšných snímků

Příběh hraček 3

Z Pixaru se pomalu, ale jistě stává stroj na peníze a tak není překvapením, že jsou v plánu pokračování úspěšných starších snímků. V červnu na nás v kinech čekají studentská léta Mikea a Sulleyho v Univerzitě pro příšerky a v roce 2015 si zaplaveme v oceánu se zapomnětlivou rybkou Dory v pokračování Hledá se Nemo s názvem Hledá se Dory. Akcionářům společnosti bylo na konferenci, pořádané Pixarem, sděleno, že budou pokračovat i další úspěšně rozjeté série.

Hledá se Nemo
Hledá se Nemo

Sám Pixar se o ostatních filmech jednotlivě nevyjádřil. Uvedl jen, že určitě neuvidíme pokračování Úžasňákových. Pixarovský pokus o superhrdinský film ale přece dopadl na výsost dobře, tak proč bychom nemohli dostat víc? Jak už to tak vypadá, Pixar se přeorientovává z potěchy našich srdcí na potěchu peněženek akcionářů. Podle nejmenovaného zdroje by totiž v přípravách měly být pokračování Aut a Příběhu hraček.

Příběh hraček 3
Příběh hraček 3

Dnům pixarovské invence a originality snad ještě není konec. Ve studiích se pilně pracuje na filmech The Good Dinosaur, vyprávějící o dinosaurovi, který se snaží najít své místo v druhohorní společnosti, a Inside Out, odehrávajicím se v dívčí mysli.

Jak se vám líbí nový přístup Pixaru? Uvidíte rádi zpátky na plátnech kin Bleska McQueena a kovboje Woodyho? Podělte se s námi o vaše názory v komentářích.