Interstellar: Michael Caine v šestém filmu Christophera Nolana

Michael Caine

Britský pamětník a výborný herec, Michael Caine, je v pořadí třetí oficiální akvizicí Nolanova sci-fi snímku Interstellar. Půjde tak o šestou spolupráci mezi režisérem Christopherem Nolanem a jeho dvorním hercem Cainem, o kterém právě současná režisérská jednička Hollywoodu kdysi prohlásila, že „Mít někoho, jako je Michael Caine ve filmu, je vždy vítané.“ A tak zřejmě Chris Nolan nad ničím nepřemýšlel ani tentokrát a po rolích v batmaní trilogii, Dokonalém triku a Počátku, se jméno Michael Caine objeví i v titulcích Interstellar.

Michael Caine
Michael Caine

Michael Caine se tak objeví po boku Matthewa McConaugheye a Anne Hathaway. Včerejší obsazení Jessicy Chastain nebylo prozatím vyvráceno ani potvrzeno, proto bereme Michaela jako třetí posilu.

Vypadá to, že Christopher Nolan začíná lovit ve známých vodách. Jediným nováčkem na palubě je totiž prozatím Matthew McConaugheye. Anne Hathaway se minulý rok předvedla jako skvělá Kočičí žena v Temný rytíř povstal, o Caineovi už bylo řečeno dost. Myslíte, že režisér Nolan v následujících dnes sáhne třeba po Gordon-Levittovi, Marion Cotillard, Tomovi Hardym nebo Cillianu Murphym?