Zakladatel Legendary Pictures nešetří chválou na Muže z oceli

Muž z oceli / Man of Steel (2013)

Pomalu se blíží Supermanův návrat na stříbrné plátno. Možná, že ještě nikdy předtím nebyla očekávání na rodáka z Kryptonu tak vysoká. Přeci jen snímek režíruje Zack Snyder, který je v komiksových vodách jako ryba ve vodě a produkuje Christopher Nolan, muž, který dokázal oprášit zašlou slávu Netopýra z Gothamu. 

Muž z oceli / Man of Steel (2013)
Muž z oceli / Man of Steel (2013)

Podle ohlasů, které se k nám pozvolna dostávají, neslyšíme nic jiného, než samou chválu. Zahraniční filmový server Collider si nedávno promluvil se zakladatelem Legendary Pictures (společnost, která Muže z oceli uvede do kin) Thomasem Tullem. Ten o nadcházejícím Supermanovi rovněž neřekl nic negativního (pochopitelně ani nemůže), spíše naopak. Muž z oceli je podle něj tím Supermanem, kterého chtěl vždy vidět.

„Muž z oceli je tím Supermanem, kterého jsme vždy chtěl viděl. Myslím, že Zack Snyder společně s Chrisem Nolanem odvedli práci, ze které budete ve výsledku velmi nadšeni. Bylo mi ctí spolupracovat s Warner Bros., kteří dokázali k životu přivést Batmana a nyní i Supermana.“

Nolan, Thull, Bale
Nolan, Tull, Bale

Redaktor na konci krátkého rozhovoru se Thomase zeptal ještě na jednu věc. Byl prý zklamaný, že v předchozích Supermanech nikdy neviděl, že by Kal-El kohokoliv udeřil do obličeje. Otázka tedy zněla, jestli se tohoto fanouškovského přání dočkáme v Muži z oceli. Thomas Tull rázem na chvíli zkoprněl a jen odvětil: „Můžu vám říct, že si film neuvěřitelně užijete, opravdu strašně moc!“

A tak je to v každém rozhovoru, když se někdo „rozpovídá“ o novém Supermanovi. Slyšíme jen odpovědi, které chceme slyšet, zatímco tvůrci to nejdůležitější drží pod pokličkou.

V našich kinech od 20. června 2013 ;-).