Tom Hiddleston jako Vrána?

Tom Hiddleston jako Vrána?

Režisér F. Javier Gutierrez (3 Dny) plánuje, podle scénáře Cliffa Dorfmana (Warrior), remake klasiky z roku 1994 – Vrána (The Crow) od režiséra Alexe Proyase v hlavní roli s Brandonem Lee. Zatím však není jasné koho obsadí do role Erica Dravena/Vrány. Mohlo by se tedy stát, že by se záporák z Avengers stal na chvíli  hrdinou?

Tom Hiddleston jako Vrána?
Tom Hiddleston jako Vrána?

Původně byl do hlavní role zvažován James McAvoy (X-Men: První Třída), ale ten tyto zvěsti popřel a nyní je právě Tom Hiddleston hvězdou, se kterou probíhají dohody o roli ve Vráně. James McAvoy se mohl zdát jako dobrá volba, ale Tom je mnohem lepší „chameleon“, který dokáže perfektně zahrát světlou i temnou stránku Dravena/Vrány. A to je něco, co by tvůrci pro remake potřebovali. Dokonce se objevila informace, že tvůrcům sám Hiddleston poslal fotku, na které má vlastnoručně udělaný make-up vrány. V následujících několika dnech by měl podstoupit profesionální test, aby se ukázalo, zda je pro roli vhodný.

Po smrti Brandona Leeho při natáčení původní Vrány se mnoho tvůrců pokusilo na film navázat, nikomu se to však nijak extra nevydařilo, a tak je tu teď možnost, že to s Hiddelstonem v hlavní roli vyjde. Co si o tomhle nápadu myslíte? Jste proti remaku, nebo Vám nevadí, popř. chtěli byste v hlavní roli někoho jiného?