Našlo sedmé Rychle a zběsile nového režiséra?

Fast and Furious 7 vyhlíží režiséra

Včera jsme vás informovali, že Justin Lin končí u série Fast and Furious kvůli požadavkům studia, které chtělo sedmý díl co nejrychleji v kinech. Justin si ale na svých projektech nechává záležet a tak si raději řekl, že vycouvá, než aby se z FF7 stal průměrný akčňák. Universal si zřejmě ale pořád stojí za svým a tak začíná urychleně hledat náhradu. Není to Jakubisko ani Michael Bay, jak jste nás včera zásobovali svými nápady, jde o trojici jiných, docela talentovaných režisérů.

Fast and Furious 7 vyhlíží režiséra
Fast and Furious 7 vyhlíží režiséra

Největší šanci má prý Jeff Wadlow, který letos uvede pokračování komiksového hitu Kick-Ass. Jeff má dále za sebou docela obstojné sportovní Nikdy to nevzdávej a horor Cry Wolf, o kterém už dneska málo kdo ví. Uvidíme, jak dopadne Kick-Ass 2: Balls to the Wall a potom se možná začneme i těšit na sedmičku Fast and Furious v podání toho amerického tvůrce.

Dalším adeptem je Brad Furman. Ten před dvěma roky překvapil skvělým Obhájcem s McConaugheym v hlavní roli. V současné době pracuje na filmu Runner, Runner (u nás pod názvem Hra na hraně). V tomto očekávaném thrilleru si střihnou hlavní role Ben Affleck a Justin Timberlake s Gemmou Arterton.

Do třetice tu máme Haralda Zwarta, muže, který před třemi lety velmi úspěšně zrestartoval Karate Kid. Má za sebou i docela podivínského Růžového pantera 2, ale i další komedii Začalo to jedné žhavé noci s Mattem Dillonem a Michaelem Douglasem. Letos se můžeme těšit na jeho fantasy Mortal Instruments: City of Bones.

Fast and Furious 6 / Vin Diesel
Fast and Furious 6 / Vin Diesel

Studio Universal ohlásí vítěze určitě v nejbližších dnech, jelikož natáčení sedmého dílu Rychle a zběsile začne už letos v létě v Los Angeles. Pro „sedmičku“ jsou zatím oficiálně ohlášení Vin Diesel a Paul Walker. Těžko ale očekávat, že by se zbytek posádky nevrátil.

Fast and Furious 6 vjíždí do kin 23. května 2013. V hlavních rolích se ukáží Gina Carano, Vin Diesel, Dwayne Johnson, Paul Walker, Jordana Brewster, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson a další ;-).

A nakonec – koho byste z výše uvedené trojice viděli na režisérském postu nejraději?