Druhý Trailer: Rivalové (2013)

Epické akční drama oscarového režiséra Rona Howarda (Apollo 13, Čistá duše, Těžká váha) se nám představuje již v druhém traileru. Dynamický a strhující trailer dělá z Rivalů, troufnu si říct, jeden z nejočekávanějších filmů letošního podzimu. Snímek nás zavede do světa závodů Formule 1, konkrétně pak budeme sledovat jak profesní, tak i osobní život dvou největších rivalů – Jamese Hunta a Nikiho Laudy. Část snímku pak bude zabírat hrůzná Nikiho nehoda na Nürburgringu, kdy ve 250km/h narazil do plotu, jeho stroj byl odmrštěn zpět na trať, kde do něj narazil další jezdec. A i když byl uvězněn ve formuli, kde teplota dosahovala více než 900 stupňů, Lauda jako zázrakem přežil.

Rivalové / Rush - Chris Hemsworth
Rivalové / Rush – Chris Hemsworth

Roli Jamese Hunta ztvární Chris Hemsworth a Nikiho Laudu bude hrát Daniel Brühl, kterého si asi nejvíce budeme pamatovat jako Fredericka Zollera z Tarantinových Hanebných panchartů. Psaní scénáře se zhostil na Oscara dvakrát nominovaný Peter Morgan, mezi jehož díla patří scénáře k filmům – Prokletý klub, Králova přízeň nebo Duel Frost/Nixon.

Rivalové dorazí do českých kin 3.10.2013 a pokud bude film stejně dechberoucí, jako trailer, tak se rozhodně máme na co těšit! Posuďte sami.

httpv://youtu.be/umSSvkFCYDk