V rebootu Tomb Raider Lara omládne

Lara Croft - Tomb Raider

Dnes je pro fanoušky Lary Croft velký den, vychází akční PC hra Tomb Raider, která rebootuje celou herní sérii a současně vypráví úplně první příběh sexy archeoložky. Protože je v přípravné fázi i reboot série filmové, začínají prosakovat i zajímavé informace o dalším působení Lary na filmovém plátně.

Lara Croft - Tomb Raider
Lara Croft – Tomb Raider

Lara by měla být v novém snímku výrazně mladší než v předchozích zpracováních, kde ji ztvárnila Angelina Jolie. Na tvorbě filmu se prý podílí samotné vývojářské studio nové hry, Crystal Dynamics. Můžeme tedy čekat Laru stejně starou jako ve hře, kde se její věk pohybuje kolem dvacítky? Příběh se bude pravděpodobně odehrávat v době, kdy Lara ještě nebyla tou zkušenou dobrodružkyní, křižující jeden kontinent za druhým. To znamená mladší nohy, zadek, prsa a… ehm, mozek taky samozřejmě.

Lara Croft - Tomb Raider
Lara Croft – Tomb Raider

V současné době nemáme nejmenší tušení, kdy bychom mohli reboot Tomb Raider vidět v kinech. Vzhledem ke kusým informacím nepočítejme s blízkou budoucností. Jakou herečku byste rádi viděli v roli Lary Croft a proč? Dejte nám vědět v komentářích.