Režisér Raubíře Ralfa má nápady na pokračovaní

Raubíř Ralph

Raubíř Ralf byl v loňském roce jeden z nejlepších animáků, jaký jsme měli možnost vidět a nominace na Oscara (ač neproměněná) dokazuje, že se jedná o jeden z mála hodně kvalitních a především originálních filmů, který baví. Režisér Rich Moore a John C. Reilly, který Ralfovi propůjčil hlas, už střádají nápady na pokračování, které zcela jistě přijde (film vydělal 428 milionů).

Raubíř Ralph
Raubíř Ralph

A jaké jsou nápady samotného režiséra a čím by chtěl vylepšit případný druhý díl? Moore by chtěl vytvořit další verze Ralfa.

„Jsou další verze Ralfů? Můžou zde být Ralfové, kteří jsou více moderní? Co by se například stalo, kdyby byl Ralf zapojen do jiné verze hry, například verze Ralfa pro mobilní telefony. Je možné, aby Ralf existoval ve verzi hry, kde mezi sebou jednotlivé herní postavy zápasí? Jaké by pro Ralfa bylo setkání s jinou verzí jeho samotného? Určitě by to vytvořilo skvělé konverzace a myslím si, že by to bylo vtipné a proto o tom přemýšlím.“

Rich Moore si je určitě vědom toho, že v herním světě se meze nekladou a dobrých nápadů má více než dost. Případné pokračování, ve kterém by něco podobného bylo obsaženo, by určitě mělo úspěch, ale zatím to bohužel jsou jenom hodně dobré nápady pro další originální animák.