Pražský Filmový Orchestr v Brně

Pražský filmový orchestr

Měsíc po koncertu filmové hudby v pražském kině Lucerna se mohou na stejnou událost těšit obyvatelé Brna a okolí. Protože právě tam v sobotu 16. března 2013 přijede Pražský filmový orchestr se známými skladbami ze stříbrného plátna.

Koncert filmové hudby
Koncert filmové hudby

Program začne v 19 hodin v Besedním domě. Složení skladeb vypadá lákavě a konečně se objeví i melodie z filmu Vetřelec, kterou napsal Jerry Goldsmith. Šéf orchestru, Jiří Korynta, se snaží pro každý koncert poskládat originální seznam melodií, aby si divák, který navštíví vystoupení tohoto tělesa vícekrát, odnesl vždy nový zážitek. Dále se můžete těšit na hudbu z filmů Trója, Spider-Man, Letopisy Narnie, Planeta pokladů, King Kong a další. Nakonec určitě dojde i na nějaké přídavky.
Programem bude provázet Michaela Štrausová a sólový zpěv obstarají David Vostrý a Eliška Linhartová. Lístky jsou již v předprodeji, tak neváhejte a nenechte si ujít strhující zážitek, který Vám v naší zemi může zprostředkovat jen Pražský filmový orchestr.

Další dva koncerty budou následovat v rychlém sledu a to již v dubnu. Bližší informace Vám samozřejmě včas přineseme.

Ještě jednu novinku je třeba uvést. Orchestr spustil novou verzi svých webových stránek a je třeba je pochválit. Jsou moderní, pohledné a výborně nahrazují starý konzervativní web. Posuďte sami.

Nový web PFO
Nový web PFO

www.praguefilmorchestra.com