Milostný trojúhelník v Iron Manovi 3?

Iron Man 3

Kevin Fiege, producent Iron Mana 3, který v květnu dorazí do českých kin, se rozpovídal o tomto blížícím se pokračování úspěšné série o železném muži. Tak trochu nastínil, že jedním z hlavních motivů ve filmu bude „milostný trojúhelník“. Komplikovaný vztah bude mezi Pepper (Gwyneth Paltrow), Tonym (Robert Downey Jr.) a jeho vášni ke svým oblekům a technologii. Dále prozradil:

Iron Man 3
Iron Man 3

Film bude tak trochu unikátní superhrdinský blockbuster. V sázce budou vysoké hodnoty. Proběhne útok na Air Force One, prezident se ocitne v nebezpečí apod. Tony se bude snažit trávit méně času vrtáním v oblecích a bude se soustředit na jedinou věc (jak říká v traileru), na které mu opravdu záleží – láska k Pepper.

Později taky naznačil, že by se Pepper mohla dostat do jednoho z Tonyho obleků.

V komixech Pepper lákají železné kostýmy a stává se z ní hrdinka zvaná Rescue, která s nikým nebojuje, ale jenom pomáhá lidem a zachraňuje je. Uděláme to tak s Gwyneth Paltrow? Kdo ví. Téma bytí Pepper v obleku jsme už nastínili v Iron Manovi 2, také v traileru na trojku jde vidět, že má chuť si ho zkusit.“

Fiege oznámil jméno herce, který si zahraje novou postavu série Harleye, desetiletého chlapce, jenž bude silně spojený se Starkem. Je jím Ty Simpkins.

Pepper Potts - Iron Man 3
Pepper Potts – Iron Man 3

Volal jsem Robertovi a říkám:“ Myslím, že on je ten pravý, dám mu tu roli“ a on řekl:“Dovol mi, abych mu zavolal.“ A když přišel Ty ze školy, zazvonil telefon a ozval se Robert Downey Jr. :“ Budeš hrát v Iron Manovi 3!“ A tak to probíhalo po zbytek natáčení. Tvořili spolu dobrou dvojku. Robert se k němu nechoval jako k dítěti, ale jako k sobě rovnému a to na nich bylo zábavné sledovat. Už proběhlo zkušební promítání pro pár diváků a jejich vztah je zatím hodnocen jako jeden z nejpřekvapivějších a jedinečných nových nápadů.

Iron Man 3 se na česká kina vrhne 2.5. 2013.