Mezihvězdný Nolan už příští rok!

Christopher Nolan

Jeden z nejobdivovanějších režisérů dneška, Christopher Nolan, byl oficiálně potvrzen jako režisér chystané sci-fi Interstellar. Před nějakým časem jsme vás informovali, že Nolan bude s největší pravděpodobností tento snímek režírovat, a teď to máme potvrzeno přímo od studií.

Christopher Nolan
Christopher Nolan

Interstellar vypadá jako velice slibný film. Nejen proto, že ho režíruje člověk, kterému se všechno pod rukama mění ve zlato, ale i kvůli spolupráci s lidmi na slovo vzatými. Scénář napsal Jonathan Nolan s bratrovou pomocí a konzultantem jim při psaní byl uznávaný astrofyzik Kip Thorne. Příběh bude tedy mít hlavu a patu a určitě se vám nestane, že budete kroutit hlavou nad fyzikálně nemožným způsobem vesmírného cestování.

Právě kolem cest vesmírem, jak už sám název napovídá, se celý film bude točit. Detaily neznáme, ale tisková zpráva uvádí, že se bude jednat o příběh, vyprávějící hrdinskou cestu až na hranice našeho vědeckého chápání. Já osobně čekám červí díry, alternativní dimenze, planety opic a jiné astrofyzikální kejkle.

Nolan a DiCaprio
Nolan a DiCaprio

A teď to nejaktuálnější. Snímek uvidíme už příští rok, přesněji 7. listopadu 2014. Těšíte se na nový film oceňovaného režiséra a co od něj čekáte? Napadají vás některá jména, po kterých by Nolan mohl sáhnout?