Matthew McConaughey v Nolanově mezihvězdné výpravě?

Matthew McConaughey

O novém projektu Christophera Nolana, Interstellar, jsme vás už informovali. Film má plánovanou premiéru na listopad 2014, tudíž není divu, že si britský režisér začíná vybírat své první tváře, které se společně s ním vydají do „vesmíru“. Prvním hercem, který dostal tu možnost, je Matthew McConaughey – talentovaný Američan, kterého budete mít v živé paměti z filmů jako Bez kalhot, Obhájce nebo Zabiják Joe. A řekněme si na rovinu, kdo by odmítl hrát titulní roli v Nolanově filmu plném záhad, vesmíru, mezihvězdného cestování a časových posunů?

Matthew McConaughey
Matthew McConaughey

V současné době má Matthew McConaughey plné ruce práce. Kromě seriálu True Detectives z HBO ho letos ještě uvidíme v dramatu Mud režiséra Jeffa Nicholse (Take Shelter). Následovat budou další tři projekty – Wolf of Wall Street režiséra Scorseseho, kde se Matthew setká s „počátkovým“ DiCapriem, Thunder Run pod vedením Simona Westa (Expendables 2) a také film The Dallas Buyer’s Club, ve kterém bude Matthew k nepoznání. Zde si zahraje elektrikáře Rona, kterému bylo diagnostikováno AIDS. Kolují fámy, že Matthew pro tuto roli zhubl třináct kilogramů pitím dietního čaje.

Christopher Nolan
Christopher Nolan

V následujících dnech se posádka vyslaná napříč vesmírem bude postupně rozrůstat. Samozřejmě vás o tom bude informovat co nejdříve. A jaký je váš názor na Matthewa McConaugheyho? Zvolil Christopher Nolan dobře? Dejte nám vědět v komentářích ;-).

Update: Vše bylo oficiálně potvrzeno, Matthew McConaughey si zahraje hlavní roli v novém filmu Christophera Nolana.