Guardians of the Galaxy se bude odehrávat výhradně ve vesmíru

Guardians of the Galaxy

Zatímco DC a Warner Bros se stále snaží přijít na to, co dělat s jejich superhrdiny, tak Marvel má tzv. 2. fázi: Iron Man 3, Thor: The Dark World, dále pak Captain America: The Winter Soldier, Guardians of the Galaxy a epické ukončení s Avengers 2. V rozhovoru pro SFX Magazine Kevin Feige, prezident Marvel Studios, prozradil pár detailů.

Guardians of the Galaxy
Guardians of the Galaxy

Filmy Thor 2 a Guardians of the Galaxy se budou odehrávat hojně ve vesmíru, konkrétně Guardians of the Galaxy až z 95%. Je asi lepší, že se film odehrává ve vesmíru, protože už samotný název tomu odpovídá. U nového Iron Mana, kterého budeme moci vidět už v květnu, se děj ponoří hlouběji do postav a Iron Man bude čelit nepříteli, jehož dosah nezná hranic. Pokračování Kapitána Ameriky už nebude tak velkolepý blockbuster jako u prvního filmu, ale stane se z něj spíše politický thriller.

O  Guardians of the Galaxy se zatím ví to, že se bude odehrávat v marvelovském vesmíru, ale bude se jednat o samostatný film, bez nějaké návaznosti na další marvelovské filmy. Pokud si teda myslíte, že ve filmu uvidíte některé postavy z Avengers týmu, tak to vůbec. Guardians of the Galaxy se odehrává v úplně jiné části vesmíru než Avengers.