Expendables 3 potřebují novou krev

Expendables / Postradatelní

Hvězda (ne)postradatelné série a především její tvůrce, Sylvester Stallone, zasedl k počítači a tweetnul svým fanouškům několik novinek ohledně třetího pokračování Expendables, které uvidíme už příští rok, jelikož první klapka padne už tohle září.

Stallone v těchto dnech pracuje na scénáři a tak se veřejnosti svěřil, s čím jeho nabušená parta přijde tentokrát. Prý můžeme očekávat „hory překvapení“. Dále se legenda stříbrného plátna rozpovídala o tom, že EX 3 potřebují novou krev a mnohem více humoru. Předchozí filmy ze série se stejně na vlně zábavy vezou a dramatické momenty, ty jsou až na vedlejší koleji.

Expendables / Postradatelní
Expendables / Postradatelní

Jméno Jackiho Chana se na twitteru Stallona objevilo rovněž. Hongkongský rodák si prý v EX 3 zahraje jen za jediné podmínky – chce ve filmu hodně prostoru, žádný minutový štěk. Sly si prý s Chanem ještě oficiálně neplácl, měl by ale měl být náhradou za Stevena Seagala, který prozatím dává od série ruce pryč.

Když Sylvester zmínil novou krev, myslel tím nějakou dívku ve věku v rozmezí 22 – 27 let. Prý žádná bojovnice, ale nějaká inteligentní žena se „super mozkem“. Nebude to žádná sexbomba, spíše hodně zábavná společnice. Napište nám do komentářů, kterou herečkou byste si do této role představovali ;-).