Evil Dead 4 kvůli fanouškům série

Evil Dead

Jak jsme již dříve psali, americký režisér Sam Raimi se chystá natočit čtvrté pokračování úspěšné série Evil Dead. Na tiskové konferenci se na toto téma rozpovídal.

Evil Dead
Evil Dead

„Na scénáři bych chtěl pracovat přes léto,“ vysvětluje „pravý důvod proč se k tomu znovu vracím ale je, že na mě tlačí fanoušci. Myslím na to, jenže lidi říkají „Do toho Same! Udělej to!“ tak jsem si řekl „Dobře, promluvím si o tom s bratrem.“ Jenom mám pocit, že jsem spíše přinucen.“ Dále prohlásil:“Ptal jsem se Ivana „Proč o pokračování Evil Dead lidem tolik jde ? Proč se toho pořád drží ?“ a on říkal „Chtějí, abys natočil film, jsi režisér a tví fandové chtějí abys ho natočil. Jsi idiot ?! Natoč ten film!“ dodal. „Takhle už to dává smysl, když to řekl Ivan“ řekl jsem si „až doteď jsem k práci na projektu nebyl dostatečně vyhecovaný.“

Slavná hororová série započala filmem Evil Dead (do češtiny přeloženo jako Lesní duch :D) v roce 1981, následovalo pokračování Evil Dead II (1987), pak třetí a zatím poslední díl Army of Darkness (1992). Posledním Raimiho hororem byl film  Drag me to hell, jenž si u publika vedl dost obstojně. Tento rok v se fandové mohou těšit na remake prvního dílu zrežírovaného Fedem Alvarezem, ke kterému se Raimi připojil jako producent.