Tarantino láká na další film

Quentin Tarantino je člověk zvláštní a jedinečný. Na tiskové konferenci na předávání cen BAFTA vydal krátké prohlášení ohledně posledního přírůstku do své neoficiální trilogie, se kterou přepisuje dějiny.

Quentin Tarantino - Django Unchained

„Tahle věc [přepisování dějin] si žádá býti trilogií. Doslova to prosí o třetí film do série. Ještě jsem se nerozhodl o čem bude, ale nic by mě nepřekvapilo.“ 

Řeč je o Tarantinově Hanebných Panchartech a Django Unchained. Tarantino vezme významné historické období a podívá se na něj svým pohledem, který nám pak servíruje jako skvělou podívanou v kinech.

Django Unchained (2012)

Ačkoli to zní skvěle a Tarantino nedávno mluvil o tom, že by chtěl natočit gangsterku z dvacátých let, nesmíme to brát příliš vážně. Quentin je známý tím, že často mluví o filmech, které zní skvěle, ale nikdy nevzniknou. Příkladem budiž Vega Brothers, ve kterém se měla sejít Travoltova postava z Pulp Fiction a Madsenova postava z Gaunerů. Nebo třeba třetí díl série Kill Bill, o kterém Tarantino mluvil léta a nedávno prohlásil, že pokračování je nepravděpodobné. Tarantino má prostě až příliš mnoho skvělých nápadů a málo času, tudíž jich mnoho končí v šuplíku. Je ovšem třeba říct, že Tarantino ještě nenatočil špatný film, takže ať bude jeho dalším projektem cokoli, bude to stát za to.