Nové Star Wars okolo dětí Luka a Hana?

Upozorňuji, že se nejedná o potvrzené zprávy, takže informace berte s nadhledem.

Minulý týden kolovala po internetu zpráva, že Harrison Ford bude znovu účinkovat v nových Hvězdných Válkách jako Han Solo. Tato novinka však nebyla nikdy potvrzena. Fanouškům to nedalo a tak se začali ptát, jestli se vrátí i Luke Skywalker (Mark Hamill) a princezna Lea (Carrie Fisher). Roger Friedman, uznávaný novinář, který má informace od spolehlivého zdroje, říká, že by se oba herci měli ve filmu objevit stejně jako Ford a děj nové epizody bude o jejich dětech. Kromě třech výše uvedených postav se mají objevit i C3PO a R2D2. Dále prohlásil:

„Bude to někdy v budoucnosti. Han, Leia (pravděpodobně s lepším účesem), a Luke Skywalker jsou mnohem starší. Jejich děti budou nové hlavní postavy. R2-D2 a C-3PO bude beze změny, protože nejsou lidé., ale stačí říct, že tři hlavní herci se určitě vrátí. “

Star Wars 7

Pokud je tato zpráva pravdivá, tak se všichni vrátí do nového příběhu, sice nebudou v čele celého děje, ale ani nikde v pozadí. Hvězdné Války byly rozšířeny o hodně knih a komixů, ve kterých jsou Solovy a Skywalkerovy děti. Han a Leia mají tři děti. Anakina a dvojčata Jacena a Jaina, přičemž byli všichni tři vycvičeni jako rytíři Jedi. Jacen však přechází na temnou stranu a stává se z něj Darth Caedus. Luke má syna Bena (jméno po Obi Wanovi).

Bylo již dříve potvrzeno, že nová zápletka nebude převzata z žádné knihy nebo komixu.  Z věku Forda Hamilla a Fisherové je ale patrné, že jejich nové „děti“ by měly mít v nové trilogii okolo dvaceti let, což dává ději stejnou mezeru, jaká byla mezi původní a prequelovou trilogií.

Nechme se překvapit, co tvůrci nakonec vymyslí. STAR WARS: EPISODE VII coming in 2015!!!