Kick-Ass 3 uzavře příběh

Toto léto se podruhé potkáme s tím šíleným klukem v zelené kombinéze, ze kterého se stal superhrdina jenom kvůli milionům zhlédnutí videa, kde je mlácen partičkou kriminálníků, na Youtube. Kick-Ass měl v kinech nesmírný úspěch, zčásti proto, že je to jediný opravdu realistický superhrdinský komiks, co kdy vyšel. Jasně, Batman by existovat mohl, ale ty jeho hračičky a chraplavý hlas? Ve skutečnosti by netopýří muž pobíhal po městě v ručně spíchnutém latexovém oblečku a z neustálého chraptění by dostal zánět hlasivek, vypadal by směšně, asi jako Kick-Ass.

Kick-Ass

Mark Millar, autor obou zatím vydaných komiksů o Kick-Assovi, se svěřil, že třetí film bude pro jeho hrdiny znamenat konečnou, pravděpodobně i smrt. Dává to za vinu právě vysoké míře realističnosti: „Pokud nemáte neprůstřelnou kůži jako Superman nebo Batmanovy miliony, uděláte jednou špatné rozhodnutí, a někdo vás pořádně nakopne do zadku, nebo střelí do obličeje. Kick-Ass bude tohle reflektovat, jeho konec musí být dramatický. Nemůžete si hrát na superhrdinu do konce života.“

Hit Girl

Jasně, je hezké dostat pár informací o filmu, který ještě ani nemá stanovené datum premiéry, my však stále čekáme na druhý díl. S podtitulem Balls to the Wall si ho budeme moci vychutnat v českých a slovenských kinech od 27. června 2013.