Justice League až v roce 2021?

Z ultimátního souboje za dva roky, kdy proti sobě měli v kinech stanout Justice League a Avengers 2, zřejmě nadobro sešlo. Nejdřív jsme se dozvěděli, že požehnání studií dostane Justice League v případě, že vydělá nový Superman a nedávno jsme zjistili, že scénář k očekávané týmovce putoval do koše. Teď přichází oznámení, že se Justice League dočkáme zřejmě až v další dekádě nového tisíciletí.

Justice League

Proč? Warneři nechtějí ohrozit Batmanův reboot, protože jestli by Justice League pohořel, nejlukrativnější hrdina DC comics by se vlastního filmu dočkal až po nepříjemně dlouhé pauze a opakovala by se kauza s Joelem Schumacherem. Navíc poslední klepy naznačují, že Man of Steel by měl mít co nevidět další sequel, čili si není těžké spočítat, že dvojka zde bude nejdříve v roce 2015/2016, přičemž nový Batman o dalších pár let později. Warneři se tak vlastně vzdají své původní strategie a okopírují tu marvelovskou, kdy představí své hrdiny v samostatných filmech a teprve až pak je zařadí do týmu. Kolem něj právě koluje rok 2021.

Superman - Man of Steel

Připomínáme, že se jedná o nepotvrzené informace, ale vzhledem k jejich logice lze předpokládat, že se budou zakládat na pravdě. Justice League tak je v dáli přesně jako před lety. Myslíte si, že po několika letech ještě bude o tuto týmovku zájem? Nebude už Marvel se svými hrdiny na míle daleko? A jak se bude dařit Supermanovi? Může se stát, že převezme temné otěže nolanovského Batmana a stejně jako on bude jako samostatný hrdina konkurovat marvelovkám?