Jason Momoa jako další posila Guardians of the Galaxy?

Před několika dny jsme vás informovali, že hlavní roli v Guardians of the Galaxy zastane Chris Pratt. Vypadá to, že Marvel rozhodně čas neztrácí a snaží se zrekrutovat i zbytek hereckého týmu. Světem se rozšířila zpráva o možném obsazení Jasona Momoy do role Draxa, nejzelenějšího člena superhrdinského týmu ochránců Galaxie.

Jason Momoa

Jason Momoa prošel ve středu 13. února kamerovými zkouškami v Londýně. Jeho obsazení tedy ještě není jisté, přestože je to zatím jediný kandidát na roli, o kterém víme. Momoa se celosvětově nejvíce proslavil rolí Khala Droga v seriálové Hře o trůny, dále například ztvárnil novodobého barbara Conana nebo si zařádil se Slyem v Bullet to the Head. V novém komiksovém filmu by si měl zahrát roli pro něj zatím nejpodivnější, Draxe the Destroyera.

Drogo Momoa

Drax býval normálním člověkem, pak se do jeho obyčejného života dostal superpadouch Thanos, který jeho milované i Arthura samotného zavraždil. Jeho duše byla poté přesunuta do nového, mocného těla, což vyústilo právě stvořením Draxe. Mezi jeho schopnosti patří nadlidská síla a schopnost produkovat energetické vlny. Do našeho, a určitě i vašeho, milovaného marvelovského filmového univerza to bude vítaný přírůstek, stejně jako zbytek týmu Guardians of the Galaxy.