Han Solo a Boba Fett ve vlastních filmech?

S novinkami kolem Star Wars se poslední dobou roztrhl pytel. Nejprve jsme se dozvěděli, že J.J. Abrams přeci jen „sedmičku“ zrežíruje, pak se objevily spekulace o prvním spin-offu a nakonec máme i kandidáta pro zápornou roli v Epizodě VII. A nyní se mluví o dalších dvou spin-off filmech z prostředí Star Wars.

Han Solo Spin-Off

Tyto dva filmy by se mohly zaměřit na postavy mladého Hana Sola a Boby Fetta. Víme, že scénáristé Lawrence Kasdan (Impérium vrací úder) a Simon Kinberg (Sherlock Holmes) pracují na scénářích pro Star Wars filmy mimo třetí trilogii. Nevíme však, jestli se jejich díla zaměří na nové postavy z univerza nebo nám přiblíží staré známé. Podle serveru EW.com jsou „ve vývoji“ dva Star Wars filmy. Jeden je o „mladém Hanu Solovi, ukazující příběh mladého, vychytralého pašeráka“ a druhý by nás měl zavést do galaktického podsvětí, kde nám bude průvodce dělat sám Boba Fett.

Boba Fett Spin-Off

Sólo pro Sola by se mělo odehrávat někdy mezi epizodami III a IV, takže bychom viděli, jaký byl Han před tím, než potkal Luka Skywalkera a možná bychom se stali svědky „románku“ mezi Hanem a Chewiem.

Spin-off o lovci odměn, Boba Fettovi, by se měl odehrávat mezi Novou Nadějí a Imepériem vracejícím úder (popř. mezi Impériem a Návratem Jediho).

Oba filmy by zřejmě potřebovaly nové obsazení oproti původní trilogii… Nikdo přece nechce koukat na „teen“ Forda v jeho věku.

A tady to začíná být zajímavé. Vezmeme-li v úvahu, že by se tyto dva filmy odehrávaly v době, kdy je výše popsáno, mohli bychom se dočkat i jiných postav. Například Jabby Hutta nebo dokonce Darth Vadera, ten přece nikdy nezklame.

Jaký je Váš názor na „oživování“ starých postav ze Star Wars? Vítáte to nebo byste radši viděli nové příběhy a postavy z předaleké galaxie? Podělte se s námi o Váš názor v komentářích 🙂