Dostane Yoda vlastní film?

J.J. Abrams bude režírovat Star Wars: Epizodu VII, první díl nové trilogie. A tak se s ním na palubě bude Disney snažit vyždímat svoji novou značku do poslední kapky. Hodně se také mluví i o spin-off filmech vedlejších postav.

Yoda - Spin Off

V jednu chvíli tu byla možnost, že by Zack Snyder (momentálně pracuje na Man of Steel) mohl vytvořit svojí Star Wars verzi filmu Sedm Samurajů. Tuto spekulaci však vzápětí popřel sám režisér. Nově se objevily zvěsti o tom, že první ze spin-offů z předaleké galaxie by se mohl točit kolem samotného Mistra Yody. Tato postava by mohla být správná volba pro první ponor do spin-off vod Hvězdných válek.

Yoda je velmi známá, silná, ale přesto dost tajemná postava. Také se proslýchá, že Lucas hodil na Lucasfilm námět o Jabbu Huttovi. Já jen doufám, že pokud vůbec vznikne, že přijde až po Yodovi.

Yoda

Jaký je váš názor na nápad přivést některé vedlejší postavy ze Star Wars do vlastních filmů? A koho byste dále chtěli vidět v jeho vlastním snímku? Podělte se s námi v komentářích ;-).