Russell Crowe promluvil o nadcházejícím Supermanovi

V létě dorazí do kin Man of Steel a tento nový Superman by měl započít novou a epickou ságu o největším z největších. Hodně se spekuluje o tom, jak filmu prospěje nový, vážnější oblek. O svých dojmech se s fanoušky podělil Russell Crowe, který ztvární Supermanova otce Jor-Ela.

Věřte, že jde o velmi složitý, komplexní příběh. V žádném předchodzím Supermanovi se nešlo tak do hloubky, jako v tomhle filmu. Jedná se o moderní pojetí, o tom, jak se lidé zachovají, když se před nimi z čista jasna objeví někdo s takovými schopnostmi, jak se zachová celá společnost,“ analyzuje Crowe.

Zack (režisér Zack Snyder) měl obrovskou zodpovědnost, když tenhle film přijal. Ve světe komiksových superhrdinů je Superman samozřejmě na vrcholu a Zack se podle toho zachoval,“ dodal australský herec.

Moc se těším, až všichni uvidíme výsledek. Mohu vám říct jedno, film si vás podmaní. Podíváme se na planetu Krypton, kde např. slunce je čtyřikrát větší než to naše. Je tam plno skvělých vizuálních věcí. Co se týče Supermana, tak pokud jste viděli první trailery, je vám jasné, že lítá nadzvukovou rychlostí. Celkově bude vykreslen daleko líp, než kdy jindy. Není to pouhý superhrdina s pláštěm, který umí lítat. Těším se na reakce lidí,“ láká Crowe diváky do kin.

Superman vlítne do kin 14. června 2013, Henry Cavill zaujal hlavní roli ocelového muže, Russell Crowe v již zmíněné roli otce Jor-Ela, hlavním záporákem v roli generála Zoda bude Michael Shannon, který zrovna neexceloval v letošním průšvihu Premium Rush. Po boku mu bude stát ďábelská Antje Traue, talentovaná německá herečka, v roli Faory.

Amy Adams si zahraje křehkou reportérku z Daily Planet Lois Lane, zatímce Laurence Fishburne ztvární jejího šéfa.

Kevin Kostner a Diane Lane ztvrátní adoptivní rodiče Supermana – Jonathana respektive Marthu.

Snímek Man of Steel bude k dispozici ve 3D, 2D i v IMAXu.