První klapka k Expendables 3 již v září!

Sestava plná svalovců a zabijáků. To jsou Expendables. Letos v létě nás poctili druhým dílem, který totálně předčil svého předchůdce. Sylvester Stallone ovšem nemá dost a trojka se pekelnou rychlostí řítí do před-produkce. Co o tom víme?

Nedávno jsme vás informovali o zařazení této herecké hvězdy a tohoto asijského sympaťáka do třetího dílu. Tentokrát se s informacemi podělil samotný Dolph Lundgren a poodhalil, jak to vlastně je s třetími Postradatelnými.

Zatím není nic potvrzené, ale točit se bude nejspíš na podzim. Dříve ne, protože někteří z nás mají i jiné projekty. Já například točím TV seriál Rescue,“ uvedla švédská filmová hvězda.

Zatím není nic hotovo, na všem se teprve pracuje,“ odpověděl Lundgren na otázku, zda je rozpracován scénář. „Občas dám Sylvesterovi nějaký podnět nebo probereme různé úhly pohledu na danou věc a diskutujeme. Nemám strach o scénář, určitě ne,“ dodal „Ivan Drago„.

Wesley Snipes, bývalá akční hvězda, která si se Stallonem zahrála ve snímku Demolition Man, se ve filmu má objevit také navzdory vězení za daňové úniky. Hvězda trilogie Blade bude ve vězení až do 19 července 2013, což herci sice nebrání v natáčení, pokud se opravdu začne až na podzim, avšak bude klíčové, s jakými podmínkami bude propuštěn. Dá se předpokládat, že i třetí Postradatelní se (z většiny) budou točit mimo USA a na druhou stranu je obvyklé, že trestanci mají zprvu po výkonu trestu omezen pohyb právě mimo hranice svého „domovského“ státu.

Expendables 3 se v kinech mají objevit v létě 2014. Režisér zatím není určen.