Další klip z páté Smrtonosné Pasti

John McClaine se vrací na scénu a tentokrát odcestuje do matičky Rusi za svým synem nakopat nějaké ty místní zadky. Toť popis nové Smrtonosné pasti ve zkratce. První dva díly této série považuji za legendární, třetí za hodně dobrý, čtvrtý za únosný. Stupnice je jasná, dle výše uvedeného musí pátý film být horší než únosný, tudíž velmi špatný.

Die Hard 5

Značné zklamání ze čtvrtého dílu se svádělo na Lena Wisemana, protože je to prostě rutinář (tuto svou pověst potvrdil svým loňským Total Recall-em, který je na první příčce mého žebříčku Nejzbytečnější re-make). A jak to vyřešily majitelé práv?  Páté pokračování dali na starost ještě většímu rutináři. John Moore má na kontě strašlivě špatného Maxe Paynea, který si takovouhle adaptaci nezasloužil.

A s čím, že se nám tento režisér předvádí tentokrát? Na obrazovce můžeme vidět „akční scénu“ s nádechem humoru a rozbitým stropem. Nic výraznějšího nečekejte. Celý snímek bude pravděpodobně doprovázet nádech modrého filtru a špatné dialogy. McClaine junior je sympatický asi jako Jaden Smith v re-maku Karate kida a celé to působí tím nejlacinějším způsobem. Délka celého filmu bude kraťoučkých 97 minut což činí pátý díl zároveň tím zdaleka nejkratším (131 min, 124 min, 131 min, 128 min, 97 min). Nezlobte se na mě, ale takovýhle konec si největší drsňák devadesátých let nezaslouží.

Přesvědčte se sami a podělte se o svůj názor v komentářích, nebo na facebooku.

httpv://youtu.be/j9GrYaCOu1M