Video: Hra o trůny 3 – Postřehy z natáčení

Ačkoli jsme si řekli, že věnovat se novinkám ze světa seriálů nebude v našich silách, představuji novou rubriku Video, kterou najdete pod záložkou Zábava. Zde čas od času narazíte na nejrůznější videa, parodie slavných titulů či klipy, které hýbou internetem a bylo by na škodu, je zde nezveřejnit. 

Ale samozřejmě sem patří i videa dlouho očekávaných seriálů, která nechceme vkládat typicky do médií a trailerů nebo klipů, kde by dělala mezi filmovými upoutávkami neplechu.

Dnes tu jako první máme dvouminutové video z natáčení a produkce, troufnu si říct nejočekávanějšího seriálu této doby. Řeč je o Hře o trůny 3, která před několika málo dny vypustila první „grafický“ teaser.

A co o třetí sezóně říkají někteří herci, producenti? To se doslechnete v tomto videu, které vlastně jako první nabízí skutečný pohled na novou sérii. Ta vypukne 31. března 2013 a kde jinde, než na HBO.

httpv://youtu.be/2yj0e0r_yLI

HBO také odvysílala tohle parádní video, ve kterém shrnuje rok 2012 a pomaličku se chystá na novou sezónu svých vlastních projektů.

httpv://youtu.be/vunHGx-BZgw