Smrtonosná past: Opět v akci – Střípky z natáčení

Welcome to Moscow! Ve městě, kde každý druhý taxikář mluví anglicky! Akční pecka příštího roku s Brucem Willisem v hlavní roli se nám představuje ve featurette montáži z natáčení. Vidíme prakticky shodný materiál s teaser trailery. Spoustu výbuchů, spoustu zbraní a něco, co připomíná peklo v Rusku.

Jai Courtney, hrající Jacka – syna Johna McClana uvedl, že natáčení byla jedná velká zábava plná adrenalinu.  Herec nám prozradil něco málo ze své postavy. Nyní víme, že Jack je tajný agent CIA v utajení, čímž se nepotvrdila fáma, že syn našeho tvrďáckého poldy je prosťáčkem, který se v Rusku díky špinavostem připletl do nebezpečné hry.

Vztah Johna a Jacka byl pěkně na prd posledních několik let a když se oba setkávají uprostřed veškerého toho chaosu a běsnění, není čas na usmiřování. Oba musejí předvést to nejlepší, aby vůbec přežili,“ řekl Courtney.

Také se nám dostává další úsměvná hláška z produkce newyorského poldy, tentokrát na téma pirátských zbraní.

Starý známý John MaClane stále dokazuje, že je ve formě a je vysoce pravděpodobné, že zase nějaký ten vrtulník zlikviduje např. ruský taxíkem, pokud mu dojdou náboje.

A Good day To Die Hard má premiéru 14. února 2013. Můžete se těšit na obsáhlé preview plný oficiálních informací, názorů a spekulací.

httpv://youtu.be/CgNG0CkzGT4