Trailer: The Incredible Burt Wonderstone (2013)

Kouzelnická komedie, ve které souboj o slávu svádějí dva odvěcí rivalové, mágové Jim Carrey a Steve Carell? Tak na tohle jsme se těšili jako malá děcka, když o filmu padla první zmínka. Dnes se na internetu objevil první trailer a naše očekávaní vzrostlo ještě víc. Snímek navíc režíruje Don Scardino, jeden z tvůrců legendárního sitcomu Cosby nebo novějšího Studia 30 Rock. Kromě zmíněných hereckých hvězd se můžeme těšit na Stevea Buscemi (Nucky z Boardwalk Empire) nebo Olivii Wilde ;-).

Zatímco se Steve Carell vydává kariérou jevištního kouzelníka, Jim Carrey předvádí své kousky na ulici. A nebojí se jít do nich doslova po hlavě. Problém nastane, když se Carellovi přestane dařit a jeho představení už tolik netáhnou. Za to Carrey si strhává veškerou pozornost na sebe. Jeho kouzla jsou spíše skutečnými kousky a lidi to tak mají rádi. Co tedy Carell udělá, aby si navrátil zašlou slávu? To se dozvíme 18. dubna 2013 v kinech.

httpv://youtu.be/11TzXCWnUao

V roce 2013 vejde do kin ještě jeden snímek o kouzelnících – Now You See Me – thriller s hvězdným obsazením připomínající Dokonalý trik ze současnosti.