Nový Trailer: Muž z oceli (2013)

Superman Zacka Snydera, režiséra 300 a Watchmenů, se konečně předvedl v plnohodnotném traileru, který nakonec dorazil na internet o něco dříve. První pořádná upoutávka nabízí hned několik záběrů z letního Comic-Conu, kde se Muž z oceli předvedl v upoutávce úplně poprvé, načež následovaly dva kraťoučké teasery, které jsme měli možnost shlédnout i na internetu. No a teď se konečně odkrývá tolik utajovaný zrod největšího superhrdiny všech dob i v našich počítačích.

V rukou režiséra Snydera a producenta Christophera Nolana se nový Superman jeví jako obrovské lákadlo příštího roku. Hodně tomu samozřejmě napomáhá i herecká sestava, která se tvůrcům podařila seskupit. Henry Cavill se snad pro roli Supermana narodil, stejně tak, jako Michael Shannon pro roli skvělého záporáka, kterým opět bude Generál Zod (Superman II).

Trailer nám zprvu dovoluje nahlédnout na mladého Clarka, kterak se jako malý klučina seznamuje se svými schopnostmi. Rozhodně to nevypadá, že by z toho měl velkou radost. Postupně náš hrdina stárne a zjevuje se v dobře známém modro-červeném obleku s velkým S na prsou. Zrod hrdiny bude zřejmě doprovázet hodně emocí a událostí, na kterých Snyder i Nolan pořádně zapracovali.

Vše doprovází gladiátoří soundtrack, což není tak velké překvapení, jelikož se o samotou hudbu k filmu postará Hans Zimmer, který před několika měsíci ohlásil, že neplánuje pokračovat v motivu Johna Williamse. Těšit se tak můžeme na úplně něco nového.

Řekl bych, že ve všech aspektech je nový Superman v rukou těch nejpovolanějších. Nemyslíte? A jak se vám líbí první pořádná upoutávka? (Původně se k nám měla dostat až koncem týdne, kdy do kin vyráží první Hobit).

httpv://youtu.be/KVu3gS7iJu4