Dennis Haysbert v Sin City 2

Druhé Sin City s podtitulem Dáma, pro kterou se zabíjí, se konečně začalo natáčet. Kamery se rozjely už před měsícem a nyní se dozvídáme, že na palubě je Dennis Haysbert, známý to prezident David Palmer z akčního krimi seriálu 24 hodin. Haysbert si zahraje postavu Manuteho a přeobsadí tak zesnulého Michaela Clarka Duncana, který tuto postavu ztvárnil v prvním díle.

Dáma, pro kterou se zabíjí, bude vycházet ze stejnojmeného komiksu a zcela jistě ještě z dalších povídek Franka Millera. Přesný příběh zatím zůstává neodhalen. Vrací se staré známé tváře – Mickey Rourke, Jessica Alba, Rosario Dawson, Clive Owen, Michael Madsen nebo Jaime King. Postavu šikmooké drsňačky Miho bude hrát Jamie Chung a s Brucem Willisem a jeho detektivem Hartiganem se nepočítá.

Hlavní režisérské kormidlo kočíruje Robert Rodriguez, jehož druhá Mačeta nás rozseká na jaře příštího roku. V roli autora, rádce a spolurežiséra je opět Frank Miller. S filmovým scénářem vypomáhal oscarový William Monahan, čili všechno nasvědčuje tomu, že druhá výprava do hříšného města je na správné trati. Česká premiéra druhého Sin City ještě není stanovena, v zámoří je 4.10. 2013.