Zero Dark Thirty (2012): Nový TV Spot

Všichni víte, jak to skončilo. Ale nikdo z vás neví, jak to proběhlo. Tímhle sloganem vás uvítá nový televizní spot připravovaného filmu Zero Dark Thirty od režisérky Kathryn Bigelow. Spolu s novou ukázkou, Columbia Pictures rozjela webové stránky očekávaného hitu.

zero dark thirty

Na adrese www.zerodarkthirty-movie.com zjistíte vše o filmu, můžete si zahrát nějakou tu hru a prohlédnout si další materiály jako například fotky. Osobně musím stránky velice pochválit. Army atmosféra na vás dýchá z každého písmenka, takže zejména milovníci válečných počítačových her si přijdou na své.

Devatenáctý prosinec byl definitivně schválen jako premiéra v New Yorku a Los Angeles, zatímco později, 11. ledna,  se bude promítat již celosvětově.

Zero Dark Thirty pojednává o úspěšném zátahu na nejhledanějšího teroristu světa, Usamy Bin Ládina. Ten se na nějaký čas skrýval ve svém opevněném komplexu ve městě Abbottabad v Pákistánu. Film bude pojednávat o tom, jak jednoky Navy Seals postupně poskládaly poslední díly skládačky a vydaly se na misi, která se stala historickým milníkem v boji proti terorismu.

httpv://youtu.be/A8bpkFvJL1o