Zack Snyder bere Supermana vážně

Zack Snyder je režisér proměnlivých kvalit. Dokázal natočit otravný Sucker Punch, průměrné soví Strážce, ale také natočil vynikající (na natáčení náročnou látku) Watchmeny a ukázal, že komiksy solidně zvládá. Je tedy docela možné, že nový Superman je v dobrých rukou. K tomu všemu film produkuje Christopher Nolan a to je záruka, že o film je opravdu postaráno. O filmu kromě malého traileru víme jenom to, že nový Superman se bude svojí atmosférou a pojetím více přibližovat k Nolanově trilogii o Batmanovi. Sám Zack Snyder se trošku otevřel a vypověděl něco málo ze svých pocitech z Man of Steel.

Snyder

“ Tohle je mnohem vážnější verze Supermana. Vzali jsme celou mytologii a Supermana jako samostatný charakter opravdu vážně. Osobně si myslím, že uvidíte Supermana, kterého jste před tím ještě nikdy neviděli. Více jsme se změřili na samotného hrdinu, než jak tomu bylo u minulých filmů. Superman je král. Upřímně, to je důvod, proč jsem do toho šel. Zajímám se o Supermana, protože on je otec všech super hrdinů. To, co jsme vytvořili, nejenom zkoumá celou mytologii postavy, ale zároveň je to taky dobrodružný příběh. Je mi ctí na tom pracovat. Jsem fanda komiksů a chci si být jistý, že jsem se Supermanem nakládal s respektem.“

Snyder

Zdá se, že Snyder si je vědom toho, že Superman je velká ikona mnoha fanoušků a také s ní tak nakládá. Uvidíme, jak slavný super hrdina bude vypadat v kompletním filmu. Doufejme, že se také dočkáme dalšího traileru, který toho odhalí trochu víc. Premiéra filmu ve 2D, 3D a IMAXU je stanovena na 14. června 2013.