Trailer: Admission (2013), v hlavních rolích Tina Fey a Paul Rudd!

Tina Fey je jednou z největších komediálních hvězd Ameriky. Třeba její seriál 30 Rock končí až teď poté, co se úspěšně vysílal po 7 sezon a získal víc než moc nominací na Emmy nebo Zlaté Globy. Její filmový záznam ale není moc oslnivý. Takový Noční rande z roku 2010 se mi z hlavy vykouřilo ještě tu samou noc, co si Tina Fey vyšla se Stevem Carellem.

Fey

V Admission bude jejím hereckým partnerem Paul Rudd (Kámoš k pohledání), a tak by se dalo čekat, že půjde o další komedii. Po zhlédnutí traileru ale zjistíte, že ve filmu uvidíme i vážnější tvář Tiny Fey, kterou nám ještě neukázala a na kterou jsem docela zvědavá. Film režíruje Paul Weitz, který má na svém kontě podařené Jak na věc, což by znělo mnohem víc slibněji, kdyby tam neměl také Fotři jsou lotři.

Tina Fey tady hraje zaměstnankyni Princetonské univerzity Portii Nathan, která ma na storost příjem nových studentů. Zápletka začne, když se vydá na inspekci do alternativní střední školy, kterou vede její starý známý John Pressman. Pressman je přesvědčený, že jeden z jeho žáků, Jeremiah, nadaný a hlavně nekonvenční student, je ve skutečnosti Portiin syn, kterého se kdysi vzdala a dala k adopci. Portia pomalu začne měnit svůj životní styl a vzdaluje se životu, který si vždy myslela, že chce.

Ve filmu kromě Tiny Fey a Paula Rudda uvidíme také Lily Tomlin, Glorii Reuben, Wallace Shawna a Michaela Sheena.

httpv://youtu.be/x6fp8KswbCE