Man of Steel bude ve 3D!

Superman, který přiletí v létě příštího roku do kin pod názvem Man of Steel (Muž z oceli) nabídne divákům zážitek ve 3D a podívá se také do IMAXu, kde před více jak čtvrt rokem zazářil další hrdina DC Comics a Warner. Brosu – Temný rytíř Christophera Nolana. Ten se podílí i na novém Supermanovi Zacka Snydera jakožto producent. Takže o zábavu bude určitě postaráno!

Kromě 3D a IMAX formátu si budete samozřejmě moci zajít i na klasickou verzi 2D. Zprávu potvrdil sám režisér Snyder a to těmito slovy: „Film bude vizuálně vzrušující ve všech formátech. Chceme, aby si na své přišli milovníci 3D, ale i ti, kteří dávají přednost klasice. Nemusíte se ovšem ničeho obávat. Na prvním místě je stále příběh, zatímco 3D můžete brát jako takový doplněk.“

Prozatím toho moc nevíme. Fanoušci si zatím mohou šmakovat nad dvojicí teaser trailerů nebo se dočíst o tom, že Man of Steel bude reálnější, než starší předchůdci a ponese se tak na úspěšně vlně zmiňovaného Batmana od Nolana. Také víme, že nás čeká zbrusu nový soundtrack, pod kterým bude podepsaný Hans Zimmer. Toť vše a doufám, že další novinky o novém Supermanovi tu budou co nevidět!